Zoek op steek woorden
Veel gestelde vragen.
Ja, dat kan. 
Manege Laarbrug biedt mogelijkheden om buitenritten te maken. U kunt een buitenrit van 1 uur maken maar ook tochten van  meerdere uren zijn mogelijk. Buitenritten zijn altijd onder begelijding.. 
In 1969 is Manege Laarbrug begonnen met het geven van paardrijlessen.
Waar nu de kippen in de ren lopen was de eerste buiten manege. Het gedeelte van de groepsaccommodatie dat het dichts bij de kippen ren is was een kantinetje. De eerste paarden en pony`s waren er en mensen konden een paard huren om een buitenrit te maken of ze kwamen op les om te leren paardrijden.
In die tijd was het niet alleen paardrijden maar we verhuurden ook kleine huifkarretjes. Mensen konden dan zelf met zo`n klein karretje een uurtje op pad. Later hebben we veel arrangementen gemaakt rond de huifkarren zoals puzzel arrangement of een kano doe arrangement.. 
Manege Laarbrug hanteert openingstijden.

De openingstijden voor gebruik van de binnen- en buitenmanege en stallen voor les en pension klanten zijn in de zomerperiode anders dan in de winter periode. In de winter periode zijn we geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 22.30 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 21.00, uur op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. In de zomer periode zijn de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 tot 19.00 uur. Wilt u toegang buiten de genoemde uren tot de manege, neem dan contact op met de Manege.