Zoek op steek woorden
Veel gestelde vragen.
Nee, dat heeft geen zin . Wij kunnen net zoveel in de app zien als jij.en jij kunt het sneller zien, wij moeten het eerst op zoeken op de computer. Ook weten wij vaak niet wie er nog gaat afmelden.
Als je een les wilt inhalen klik je in het hoofdscherm van ManegeApp. Daar staan je afgemelde lessen die je nog kunt inhalen. Klik op één van deze lessen en kies vervolgens in een lijst die dan verschijnt in welke les nog plaats is. Er worden in de lijst alleen lessen getoond die passen bij jou niveau en of er een plaats vrij is. Is er geen plek vrij kijk dan later nog eens. Zoals je weet heb je de grootste kans binnen de 8 uur voor aanvang van de les want voor 8 uur voor aanvang moet er afgemeld zijn.
Voor aanvang van de les moet je les afgemeld zijn. Dat kan tot zelfs 1 minuut voor aanvang. 
We hanteren een maximaal aantal van 8 uur voor aanvang van de les als je nog gebruik wilt maken van de mogelijkheid om in te halen. Binnen de tijdsduur van 8 uur tot aanvang van de les afmelden betekend dat je deze afgemelde les niet meer kan inhalen.
Je kan bij ons maximaal 3 lessen inhalen in het kwartaal waarin je een les afmeldt. Mits je dat voor 8 uren voor aanvang van de les doet. 
Ja dat kan.
Je moet eerst uw kinderen registreren via de ManegeApp en de QR-code. Daarna de gegevens invoeren.
Wanneer u de gegevens hebt ingevoerd kijkt u op het account van diegene die u wilt toe voegen in uw App. Onthoud het nummer dat bij het account van uw kind staat. Op uw eigen account onder profiel kunt u uw kinderen toevoegen.
Je hebt paard of ponyrijles bij Manege Laarbrug. Wij hebben voor dit tijdstip een paard of pony voor jou gereserveerd. Als je niet komt hoeft dit paard niet voor jou gereserveerd te blijven en kan iemand anders op dit paard of pony een les inhalen. Als je iet afmeld ontneem je iemand anders de mogelijkheid een gemiste les in te halen.
Je moet altijd afmelden voor een les. wanneer je afmeldt voor een les dan kan een andere ruiter op jou afgemelde les een les inhalen. 
Het groene balkje voor het tekstblok betekend dat dit je volgende te rijden les is en Het donkerrode balkje voor het tekstblok betekent dat deze lessen nog ingehaald kunnen worden.
ManegeApp is een app waarin de lessen staan van de deelnemers van een les bij Manege Laarbrug. Hierin kun je zien in welke les je rijdt en hier in kun je je les afmelden als je verhindert bent maar je kunt hier ook de afgemelde les inhalen. In ManegeApp staan ook de nieuws berichten, leuke informatieve artikelen van het maandblad "BIT", Is er een shop waar je paardrij spullen kunt aanschaffen en is er een tweedehands paardrij artikelen winkeltje.