Zoek op steek woorden
Veel gestelde vragen.
Ja, bijna altijd.
Manege Laarbrug geeft paardrijlessen en heeft daarvoor een rijbaan nodig om deze lessen te geven. Manege Laarbrug heeft altijd eerste keuze voor gebruik van een rijbaan. Er is altijd een andere baan vrij om te rijden. 
Hou ook rekening met de openingstijden. Kijk hier op de "tijden" om te lezen wanneer we gesloten zijn.
Ja.
Wij bieden pensionstalling aan voor mensen die een eigen paard hebben en die het paard willen stallen bij Manege Laarbrug.
 
Wanneer je paard in pension staat bij Manege Laarbrug dan zijn daar voorwaarden aan verbonden en die kun je hier vinden. Voorwaarden
Ja dat mag.
Je mag je paard longeren in de binnen manege mits je paard niet zo hard rond gaat dat de bodem wordt omgeploegd.
Komen er toch gaten in de bodem stop het zand er dan weer in en stamp het goed aan.
Ja.
Normaal geproken gaan de pensionpaarden in groepen bij elkaar in de wei. Het is mogelijk om een apart stuk weiland te krijgen waar uw paard alleen in kan. Dit stuk weiland is dan alleen voor uw paard. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. 
Nee, 
Je paard mag niet los in de binnen manege. Als je je paard een keer los wilt laten springen is dat mogelijk. Overleg het dan met ons.
De naverzorging is voor de eigenaar van het paard. In overleg kunnen we een deel van je overnemen als je bijvoorbeeld moet werken en er moet gestapt worden met je paard. Verband wisselen of iets dergelijks kunnen we ook voor u doen als dat nodig is.
Kleine handelingen van naverzorging doen we als service, zijn we daar meer tijd voor kwijt dan spreken we vooraf  een prijs af.
Iedereen is vrij om te bepalen bij welke hoefsmid het paard bekapt of beslagen moet worden.
Manege Laarbrug heeft een vaste hoefsmid. Je kunt hiervan gebruikmaken. 
Gaat je paard naar de hoefsmid dan moet je er zelf bij zijn. Het kan zijn dat je paard dan al in de wei staat. Zorg er dan voor dat je paard op tijd op stal staat en dat de hoefsmid niet hoeft te wachten. Nadat je paard bij de hoefsmid is geweest moet je de hoefsnippers  en de eventuele oude ijzers zelf opruimen.
Nee dat hoeft niet.
Wij zorgen ervoor dat uw paard iedere dag buiten komt. U mag het wel zelf doen, dat is uiteraard geen probleem.
Als wij constateren dat je paard ziek is of ziek wordt dan bellen we je zo snel mogelijk. Mochten we het helemaal niet vertrouwen en we kunnen geen contakt  met je krijgen dan bellen we zelf de dierenarts. Mocht het zo zijn dat wij vinden dat er accuut een dierenarts moet komen dan bellen we deze direct voordat we jou bellen.